Video Peste 120.000 de ţigarete fără timbre fiscale găsite în maşina unui craiovean

Un craiovean surprins în trafic cu peste 120.000 de ţigarete fără timbre fiscale a fost reţinut, marţi seară, de către procurori, anchetatorii descoperind ulterior la locuinţa acestuia alte 80.000 de ţigarete pe care bărbatul le-ar fi procurat din Bacău.

32 afișări

Lucrătorii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu ofiţeri DGIPI, având sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Rutier şi Serviciul de Intervenţie Rapidă, din cadrul IPJ Dolj, au oprit în trafic, marţi, la intrare în localitatea doljeană Pieleşti, un autoturism condus de Cristian F. (58 ani), din Craiova.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Dolj, în autoturismul craioveanului au fost descoperite 122.640 ţigarete, fără timbre de marcaj fiscale.

Tot în autoturismul lui Cristian F. poliţiştii au descoperit şi o staţie de emisie - recepţie din categoria celor utilizate de autovehiculele de transport marfă.

În baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Craiova, oamenii legii au descins la locuinţa bărbatului din comuna Pieleşti, unde au fost descoperite peste 80.000 ţigarete, diferite mărci, care nu aveau timbre de marcaj fiscale legale pentru teritoriul României.

"Din primele verificări efectuate de ofiţeri a rezultat că ţigările au fost procurate din zona municipiului Bacău, iar valoarea de piaţă a acestora este de peste 70.000 lei", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Cristian F. a fost reţinut, marţi seară, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, el urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru contrabandă, fiind deja dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici