Peste 1200 de români au fost plasaţi în carantină pentru că au fugit din izolarea la domiciliu

  • 1.247 de persoane au fost plasate, până acum, în carantină instituţionalizată pentru că au fugit de la autoizolare
  • 50 de români au fugit din carantină, de aceea vor sta încă 14 zile în carantină
  • În ţara noastră avem 12.218 de persoane în carantină şi 119.218 la izolare la domiciliu
340 afișări
Imaginea articolului Peste 1200 de români au fost plasaţi în carantină pentru că au fugit din izolarea la domiciliu

1.247 de români au fost plasaţi în carantină pentru că au fugit din izolarea la domiciliu

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2  (21 martie) şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 1.247 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

De asemenea, 50 de persoane aflate în carantină au fugit, iar pentru acestea  a fost dispusă  carantinare pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 12.218 de persoane. Alte 119.218 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici