Peste 25.000 de bucureşteni au vizitat Arena Naţională în trei ore

Peste 25.000 de bucureşteni au vizitat stadionul naţional în trei ore, iar până acum nu a fost înregistrat niciun incident, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, spunând că îi aşteaptă în continuare pe bucureşteni la "Noaptea Albă" a Arenei Naţionale, care rămâne deschisă pentru ei.

836 afișări
Imaginea articolului Peste 25.000 de bucureşteni au vizitat Arena Naţională în trei ore

Peste 25.000 de bucureşteni au vizitat Arena Naţională în trei ore (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

În cele peste trei ore de la deschiderea porţilor arenei au intrat pe stadion peste 25.000 de oameni şi numărul vizitatorilor este în creştere, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că se bucură că bucureştenii au venit în număr atât de mare să vadă arena acum, când este gata. Oprescu a precizat că este o onoare pentru el că a putut deschide porţile arenei pentru bucureşteni, pentru că stadionul este al lor şi în primul rând ei trebuie să îl vadă.

Edilul Capitalei le-a transmis bucureştenilor că îi aşteaptă în continuare să vină să vadă noul stadion.

De la ora 21.00 sunt aprinse cele 264 de reflectoare ale instalaţiei de nocturnă, iar cei aflaţi pe stadion pot vedea şi cum arată stadionul pe timpul nopţii.

Arena Naţională şi-a deschis, sâmbătă, porţile pentru bucureşteni, mii de oameni, de toate vârstele, intrând pe stadion încă de la deschidere, la ora 17.00.

Bucureştenii care au venit să vadă cum arată noul stadion la standarde europene au fost întâmpinaţi la intrare cu mesajul "Bine aţi venit!", transmis de la centrul de monitorizare.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit la Arena Naţională însoţit de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarând că este o mândrie că a putut oferi bucureştenilor acest stadion, care este al lor şi pe banii lor.

"Este mai mult decât o bifă, e o mândrie, pentru că stadionul este al bucureştenilor, este construit pe banii lor", a spus Sorin Oprescu.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că Arena Naţională este o bijuterie, precizând că a fost pe zeci de stadioane din lume, dar cel din Bucureşti este de mileniul trei şi demonstrează "geniul poporului român".

Corneliu Vadim Tudor a spus că primarul Sorin Oprescu este primul edil cu adevărat "om de carte", un profesionist şi "un gospodar".

Primarul Sorin Oprescu a dat mâna cu câţiva bucureşteni veniţi la stadion şi a vizitat arena, însoţit de jurnalişti.

La Arena Naţională a venit şi directorul general FRF, Ioan Angelo Lupescu, însoţit de tatăl său.

Cei prezenţi la "Noaptea Albă" a Arenei Naţionale fac un tur al stadionului, testează scaunele spectatorilor şi vizitează tribunele şi peluzele.

Bucureştenii care vin la Arena Naţională pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei şi strada Maior Coravu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici