Peste 3.800 de locuri de muncă, la Bursa locurilor de muncă organizată vineri în Capitală

Peste 3.800 de locuri de muncă vor fi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, în Bucureşti, 127 de agenţi economici confirmând participarea până în prezent, informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM).

576 afișări
Imaginea articolului Peste 3.800 de locuri de muncă, la Bursa locurilor de muncă organizată vineri în Capitală

Peste 3.800 de locuri de muncă, la Bursa locurilor de muncă organizată vineri în Capitală (Imagine: Liviu Chirică / Mediafax Foto)

Din cele 3.800 de posturi disponibile, peste jumătate sunt pentru muncitorii necalificaţi, iar cele mai puţine, pentru absolvenţii de studii superioare.

Potrivit AMOFM, 127 de angajatori şi-au anunţat participarea, aceştia având disponibile 242 de locuri de muncă pentru absolvenţi de studii superioare, 549 pentru muncitori necalificaţi, 974 pentru persoanele cu studii medii, iar 2.120, pentru muncitori necalificaţi.

"Până în acest moment şi-au anunţat participarea 127 agenţi economici, cu o ofertă de 3.885 de locuri de muncă", precizează sursa citată.

Bursa locurilor de muncă va începe la ora 9.00, la Palatul Naţional al Copiilor din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucureşti.

AMOFM precizează că ofertele agenţilor economici se primesc până în 26 martie la sediul din str. Spătaru Preda nr. 12, Sector 5, precum şi la sediile agenţiilor de sector:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici