Peste 30 de persoane s-au rugat în faţa Clinicii Ginecologice din Cluj pentru încetarea avorturilor

Peste 30 persoane s-au rugat, marţi seara, pe trotuarul de la intrarea în Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca, pentru încetarea avorturilor, campania urmând să aibă loc zilnic, pe perioada Postului Paştelui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1062 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de persoane s-au rugat în faţa Clinicii Ginecologice din Cluj pentru încetarea avorturilor

Peste 30 de persoane s-au rugat în faţa Clinicii Ginecologice din Cluj pentru încetarea avorturilor (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

În cadrul campaniei „40 de zile pentru viaţă”, cei peste 30 de clujeni s-au rugat, marţi seara, pentru încetarea avorturilor, urmând ca această acţiune să se deruleze 24 de ore pe zi pe toată perioada Postului Paştelui, participanţii la manifestare adunându-se pe trotuarul de la intrarea în Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca cu afişe cu mesaje în mai multe limbi.

Pe afişe oamenii au scris „Roagă-te pentru încetarea avorturilor”, „Femeile însărcinate au nevoie de ajutor nu de avort”, „Orice fiinţă umană are dreptul la viaţă”, „Bărbaţii adevăraţi protejează viaţa”.

Dan Călinescu, unul dintre organizatorii manifestării, a declarat că viaţa are valoare supremă, iar Dumnezeu vrea sfârşitul avorturilor.

„Noi, creştinii, trebuie să facem ceva. Vrem să trimitem clujenilor un mesaj că există speranţă. Campania <<40 de zile pentru viaţă>> este una în care cerem încetarea avorturilor şi ne rugăm pentru acest lucru. Vom sta în stradă 24 de ore pe zi pe toată durata Postului Paştelui, inclusiv noaptea, vom avea Biblia în format audio şi o vom asculta. E nevoie de dăruire, sângele nevinovat are un glas. La campanie participă reprezentanţi ai tuturor cultelor religioase din Cluj-Napoca, de la greco-catolici, romano-catolici, ortodocşi, evanghelici, baptişti. Sperăm că prin acest demers să convingem femeile care vor să avorteze să se răzgândească”, a spus Călinescu, care a anunţat că va sta în stradă de la miezul nopţii până la 6 dimineaţa pe toată durata campaniei.

Campania „40 de zile pentru viaţă” se va derula până în 9 aprilie
.
Potrivit organizatorilor campaniei, în România au loc, zilnic, peste 400 de avorturi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici