Peste 300 de baxuri de ţigări de contrabandă, descoperite într-un depozit clandestin din sectorul 3

Peste 300 de baxuri de ţigări de contrabandă au fost descoperite, marţi, de poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Sector 3 într-un depozit clandestin de lângă parcul IOR, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei.

124 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de baxuri de ţigări de contrabandă, descoperite într-un depozit clandestin din sectorul 3

Peste 300 de baxuri de ţigări de contrabandă, descoperite într-un depozit clandestin din sectorul 3 (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce încărca în maşină mai multe baxuri de ţigări, după ce poliţiştii au primit o informaţie legată de faptul că în sectorul 3 există un depozit clandestin, în care se află o cantitate mare de ţigări de contrabandă.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că în depozit au fost găsite aproape 300 de baxuri de ţigări, în valoare de peste 180.000 de lei.

Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Poliţiei Sectorului 3, urmând să se stabilească dacă acesta va fi reţinut pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici