Peste 4.000 de săli de jocuri de noroc, verificate de poliţişti: Sute de infracţiuni constatate, amenzi şi aparate sigilate

Peste 4.000 de săli de jocuri de noroc au fost verificate joi de poliţişti, care au constatat sute de infracţiuni, au dat amenzi de peste un milion de lei şi au sigilat aproximativ 800 de aparate.

736 afișări
Imaginea articolului Peste 4.000 de săli de jocuri de noroc, verificate de poliţişti: Sute de infracţiuni constatate, amenzi şi aparate sigilate

Peste 4.000 de săli de jocuri de noroc, verificate de poliţişti: Sute de infracţiuni constatate, amenzi şi aparate sigilate (Imagine: Shutterstock)

Poliţiştii au descoperit în urma controalelor peste 230 de săli care funcţionau fără autorizaţie.

"Acţiunea urmăreşte identificarea tuturor agenţilor economici autorizaţi care exploatează mijloace de joc tip «slot machine», identificarea şi verificarea tuturor agenţilor economici neautorizaţi care organizează jocuri de noroc şi a sălilor/spaţiilor în care aceştia desfăşoară astfel de activităţi, depistarea cazurilor de evaziune fiscală, verificarea modului în care aceste societăţi comerciale respectă prevederile legale referitoare la condiţiile de autorizare, organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licenţiere şi autorizare, tranzacţionarea de mijloace de joc şi comunicarea acestor tranzacţii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală şi cele privind mărcile", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Controalele au avut loc joi, în cadrul unei ample acţiuni coordonate de Poliţia Română, pentru această acţiune fiind implicaţi peste 7.000 de poliţişti de la investigarea fraudelor, combaterea criminalităţii organizate, ordine publică şi investigaţii criminale, sprijiniţi de ofiţerii Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici