Peste 5.000 de jandarmi vor asigura ordinea la manifestările de 1 Decembrie

Peste 5.000 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la manifestările care au loc în 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, în Bucureşti şi în alte localităţi din ţară.

157 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de jandarmi vor asigura ordinea la manifestările de 1 Decembrie

Peste 5.000 de jandarmi vor asigura ordinea la manifestările de 1 Decembrie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jandarmii vor fi prezenţi în locurile unde au loc parade militare, depuneri de coroane de flori şi manifestări cultural-artistice, la care se estimează că vor fi mulţi participanţi, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

În Capitală, peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea în zona Arcului de Triumf, unde are loc parada militară de Ziua Naţională, la depunerile de coroane de la Monumentul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol I şi la Monumentul Eroilor Militari, din Parcul Copilului, precum şi la retragerea cu torţe a militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul", pe traseul Palatul Cercului Militar Naţional, Bulevardul Regina Elisabeta, Piaţa Operei, Piaţa Leu, Bulevardul General Vasile Milea.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici