Peste 500 de atleţi şi amatori au luat startul, sâmbătă, la ”Crosul Familiei”

Bunicii şi nepoţii, mamele, taţii şi copiii, alături de sportivi de performanţă din sector s-au aliniat, sâmbătă, în jurul orei 10,00 la startul ”Crosului Familiei”, îmbrăcaţi toţi în tricouri albe, primite de la pavilonul unde s-au înscris în cursă.

45 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de atleţi şi amatori au luat startul, sâmbătă, la ”Crosul Familiei”

Peste 500 de atleţi şi amatori au luat startul, sâmbătă, la ”Crosul Familiei”

Autorităţile locale au blocat preţ de aproape 3 ore bulevardul Alexandru Obregia, astfel încât participanţii la cros s-au putut relaxa fără teama de a fi accidentaţi, pe unul dintre cele mai noi şi moderne bulevarde din Capitală. Traseul de aproape 4 kilometri a fost parcurs în mai puţin de 15 minute de către mulţi sportivi de performanţă în vreme ce celui mai tânăr participant, aproape 3 ani, i-a luat puţin peste jumătate de oră pentru a trece linia de sosire.

Cam în acelaţi timp cu cel mai vărstnic dintre participanţi, în etate de 81 de ani. În cele din urmă, organizatorii au fost surprinşi să afle la finalul cursei şi un cuplu de tineri căsătoriţi, viitoarea mămică parcurcând întreaga distanţă desi este gravidă în mai bine de 5 luni! Dan Badea, artistul de stand-up comedy, a întreţinut atmosfera la sfârşitul cursei, invitându-i pe toţi participanţii la eveniment să se hidrateze cu apă rece şi îngheţată. În absenţa primarului Daniel Băluţă, aflat la Sala Palatului, la Congresul extraordinar al PSD, Dan Badea a fost, totodată, amfitrionul unei tombole organizate de Primărie în urma căreia 50 de participanţi au plecat de la eveniment cu telefoane mobile, cartele telefonice, căşti audio profesionale şi tablete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici