Peste 53.000 de angajaţi ai MAI, la lucru pentru a asigura ordinea publică până în 2 ianuarie

Peste 53.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt pregătiţi să asigure măsurile de ordine publică în perioada 29 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013, urmând să aibă în atenţie inclusiv evenimentele publice organizate în aer liber de Revelion, informează MAI.

88 afișări
Imaginea articolului Peste 53.000 de angajaţi ai MAI, la lucru pentru a asigura ordinea publică până în 2 ianuarie

Peste 53.000 de angajaţi ai MAI, la lucru pentru a asigura ordinea publică până în 2 ianuarie (Imagine: Andreea Balaurea - Arhiva MediafaxFoto)

"Obiectivul principal al dispozitivelor de ordine publică ce vor acţiona în această perioadă îl reprezintă menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de MAI.

Potrivit unui alt comunicat, peste 400 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în Capitală, în perioada 30 decembrie - 1 ianuarie, în timpul evenimentelor dedicate Revelionului.

În această perioadă, precizează Jandarmeria Capitalei, vor fi intensificate şi măsurile de ordine publică pe mijloacele de transport în comun şi în staţiile RATB, în zona marilor centre comerciale, precum şi în zonele unde se vor organiza evenimente de interes public.

Acţiunile jandarmilor vor viza, de asemenea, interzicerea comercializării obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, în marile pieţe şi în alte zone ale Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici