Peste 850 de kilograme de carne de miel au fost confiscate în urma controalelor din Capitală

Peste 850 de kilograme de carne de miel au fost confiscate în urma controalelor efectuate de autorităţi în ultimele şase săptămâni, la aproximativ 2.000 de unităţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, a anunţat miercuri prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

97 afișări
Imaginea articolului Peste 850 de kilograme de carne de miel au fost confiscate în urma controalelor din Capitală

Peste 850 de kilograme de carne de miel au fost confiscate în urma controalelor din Capitală (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Tot la aceste controale, 9.000 de kilograme de legume, fructe şi produse din carne au fost oprite de la comercializare şi au fost aplicate 695 de amenzi, în valoare totală de peste 1,5 milioane de lei.

"A fost suspendată activitatea unui număr de 44 de unităţi comerciale şi au fost confiscate, în afara cărnii de miel, peste 8.600 de kg de legume şi fructe", a mai spus Atănăsoaei.

Potrivit prefectului, reprezentanţii Gărzii Financiare au făcut zece sesizări penale pentru un prejudiciu de 2,8 milioane de lei, fiind aplicate şi nouă măsuri asiguratorii, în valoare de 4,7 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici