Peste două tone de tutun vrac în stare degradată, confiscate la Moldova Veche

Peste două tone de tutun vrac în stare degradată au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş, dintr-un depozit dezafectat din Moldova Veche. Depozitul aparţine unei foste fabrici de ţigarete.

158 afișări
Imaginea articolului Peste două tone de tutun vrac în stare degradată, confiscate la Moldova Veche

Peste două tone de tutun vrac în stare degradată, confiscate la Moldova Veche

Poliţiştii de frontieră din Moldova Veche au avut o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, ocazie cu care au descoperit, într-un depozit din localitate, o cantitate mare de tutun vrac, ambalată în cutii de carton desigilate.

„Astfel, s-a procedat la verificarea şi ridicarea în vederea confiscării a cantităţii totale de 2.050 kg tutun vrac, în stare degradată, precum şi a 54 de role pentru împachetat. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că depozitul aparţine unei foste fabrici de ţigarete”, arată poliţiştii.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Veche, fac cercetări pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

 

Taguri:
tutun,
confiscare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici