Peste o mie de oameni, limuzine şi grătare la funeraliile lui Nae Nicolae

Patronul echipei CS Ştefăneşti, Nae Nicolae, a fost înmormântat, sâmbătă după-amiază, după o ceremonie cu limuzine scumpe şi grătare, la care au participat peste o mie de oameni - rude, prieteni, fotbalişti, cântăreţi de manele, Fane Spoitoru şi numeroşi locuitori ai comunei ilfovene.

3059 afișări
Imaginea articolului Peste o mie de oameni, limuzine şi grătare la funeraliile lui Nae Nicolae

Peste o mie de oameni, limuzine şi grătare la funeraliile lui Nae Nicolae (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cortegiul funerar, format în principal din limuzine scumpe, a plecat de la reşedinţa din Pipera a lui Nicolae, spre Ştefăneşti, în jurul orei 11.00.

Printre maşinile de zeci de mii de euro s-au aflat şi taxiuri comandate special pentru un eveniment, dar şi un camion având în faţă, încadrată într-o coroană înaltă de aproape doi metri, o fotografie cu Nae Nicolae. Alte camioane au transportat sutele de flori şi coroane aduse de cei veniţi la priveghi.

Cortegiul funerar a fost însoţit de o fanfară şi de câţiva cerşetori, unii veniţi de la sute de kilometri distanţă, în speranţa că vor primi de pomană.

La intrarea în Ştefăneşti, traficul rutier a fost blocat temporar de către poliţiştii de la Rutieră, pentru a permite cortegiului să ajungă mai uşor la stadionul din comună, al echipei pe care o patrona Nicolae. Pe durata întreruperii traficului, s-a ţinut o mică slujbă religioasă.

La funeraliile afaceristului au luat parte, pe lângă rude, reprezentanţi ai autorităţilor locale, mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Adrian Minune, finul lui Nae Nicolae, Florin Salam şi Sorin Copilul de Aur, oameni de fotbal, jucătorii de la CS Ştefăneşti şi foşti fotbalişti, dar şi numeroşi locuitori ai comunei ilfovene, de la copii la pensionari. În mulţimea venită la înmormântare a fost văzut şi fostul lider al lumii interlope Ion Titişor, cunoscut ca Fane Spoitoru.

La stadionul echipei CS Ştefăneşti, cortegiul a fost aşteptat de peste o mie de oameni veniţi să-şi ia rămas bun de la Nae Nicolae.

După ora 12.00, sicriul acoperit a fost aşezat într-un cort alb amenajat pe gazonul stadionului şi a fost ţinută o altă slujbă, în timp ce pe tabela de marcaj a fost proiectat chipul celui decedat.  

În curtea stadionului a fost montat un alt cort, de mari dimensiuni, în care au fost pregătite spre a fi oferite de pomană, după înmormântare, sute de porţii de mâncare, din meniu nelipsind fripturile de porc şi berbecuţ, preparate la grătar.

De la stadion, cortegiul funerar a ajuns la biserica din Ştefăneşti, unde slujba de înmormântare a fost oficiată de şapte preoţi.

În jurul orei 16.00, Nae Nicolae a fost înmormântat la cimitirul comunei.

Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit, miercuri, după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Surse din Poliţia Ilfov au declarat, miercuri, că Nicoale era oprit primul în coloana care aştepta la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani şi a trecut printre bariere în momentul în care a văzut că vine trenul.

Nae Nicolae, decedat la vârsta de 44 de ani, era căsătorit şi avea trei copii, două fete şi un băiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici