Pet shop-urile înregistrează o creştere în vânzări, după ce tot mai mulţi oameni au adoptat animale de companie

  • Pet shop-urile simt creşterea animalelor de companie
  • Vânzările pentru hrană de animale a crescut cu 20% faţă de 2019
  • Alina a adoptat două pisici în pandemie
322 afișări
Imaginea articolului Pet shop-urile înregistrează o creştere în vânzări, după ce tot mai mulţi oameni au adoptat animale de companie

Pet shop-urile înregistrează o creştere în vânzări, după ce tot mai mulţi oameni au adoptat animale de companie

Te-ai simţit mai singur în lockdown, iar astea te-a făcut să îţi cumperi sau să adopţi un animal de companie. Este concluzia proprietarilor de magazine pentru animale, după ce s-au uitat peste vânzările din ultima vreme, dar ai simţit-o şi pe pielea ta. Alina Hoanoş studiază Publicitate la Cluj, iar în pandemie a adoptat două pisici. Zice că deşi i-au plăcut mereu animalele, abia când s-a văzut acasă mai multă vreme s-a hotărât să aibă animale de companie.

Alina Hoanoş, proprietarul a două pisici: Am două pisicuţe. Pe una dintre ele am adoptat-o acum trei luni, atât are, că am luat-o de mică şi pe a doua am adoptat-o săptămâna trecuta sau acum două săptămâni. Mie îmi plac pisicile şi sunt o iubitoare înrăită de animale şi îmi doream, într-adevăr, o pisică de mai multă vreme. Într-adevăr, pe perioada în care am fost închişi am simţit nevoia mai acută de prezenţa unui animal care să-mi distragă atenţia.

Oana Toma lucrează la un petshop şi îţi spune că vânzările au crescut, însă oamenii investesc acum doar în strictul necesar.

Oana Toma, angajat Pet Shop: Au fost creşteri în sensul că, v-am spus, oamenii şi-au mai cumpărat animaluţe. O creştere a vânzărilor faţă de anul trecut undeva la 20%. Creşterile vin din hrană. Accesoriile au scăzut. Anul ăsta, în a doua jumătate a anului, faţă de anul trecut, cu vreo 50%. Dacă înainte intra un om în magazin şi mai achiziţiona o zgardă sau o jucărie, acum mergem doar pe hrană. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici