Petcu: Am primit o scrisoare de la Ponta privind o colaborare, nu protestăm de 1 Mai

Preşedintele CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a primit o scrisoare din partea liderului PSD, Victor Ponta privind o colaborare între cele două organizaţii, la care nu a răspuns, precizând că nu va organiza proteste de 1 Mai şi că nu vrea să fie "la trena" partidelor.

47 afișări
Imaginea articolului Petcu: Am primit o scrisoare de la Ponta privind o colaborare, nu protestăm de 1 Mai

Petcu: Am primit o scrisoare de la Ponta privind o colaborare, nu protestăm de 1 Mai (Imagine arhivă: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Liderul CNSLR-Frăţia a arătat că, în finalul scrisorii primite de la Victor Ponta, acesta sublinia că "primul prilej" al unei eventuale colaborări între PSD şi CNSLR-Frăţia ar fi protestele pe care PSD intenţionează să le organizeze de 1 Mai.

Petcu a arătat însă că Biroul Operativ al Confederaţiei a hotărât să nu se protesteze pe 1 Mai.

"Nu vreau să fiu la trena niciunui partid, fie el şi PSD", a subliniat Marius Petcu.

CNSLR-Fraţia a încheiat, în urmă cu doi ani, un acord de colaborare cu PSD în care se arată că, pe linie ideologică, PSD va prelua mesajele sociale ale confederaţiei, astfel încât să se asigure un mesaj comun în conformitate cu doctrina social-democrată.

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a spus, joi, pentru MEDIAFAX, că membrii confederaţiei pe care o conduce nu vor organiza niciun protest de 1 Mai şi că va fi respectat calendarul anunţat deja şi care include acţiuni în perioada anterioară şi ulterioară zilei de 1 Mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici