Petcu: Vlădescu vrea să amorţească reacţii sindicale prin declaraţii despre disponibilizări

Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, a declarat vineri că afirmaţia ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, potrivit căreia 70.000 de bugetari vor fi disponibilizaţi până anul viitor, a fost făcută pentru a "amorţi" reacţia mişcării sindicale.

14 afișări
Imaginea articolului Petcu: Vlădescu vrea să amorţească reacţii sindicale prin declaraţii despre disponibilizări

Petcu: Vlădescu vrea să amorţească reacţii sindicale prin declaraţii despre disponibilizări (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Teama mea este că cifra de 70.000 e una doar pentru a amorţi reacţiile mişcării sindicale. Eu sunt convins că vor începe acţiuni de disponibilizare care nu vor fi foarte vizibile, care vor viza grupuri mici, care nu vor trebui să beneficieze de plăţi compensatorii sau de disponibilizări colective şi cred că cifra aceasta va fi mult mai mare", a declarat Marius Petcu.

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a declarat joi seară, în emisunea "Arena publică" de la TVR1, că 70.000 de bugetari vor fi disponibilizaţi până anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici