Petrecere în interiorul stadionului ”Cluj Arena". Poliţia a dat amenzi de 1.000 de lei

  • În seara de 4 octombrie, în jurul orei 01.00, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta stadionului „Cluj Arena" este în desfăşurare un eveniment privat, cu participarea unui public numeros.
  • Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional.
  • Poliţiştii au întocmit şi acte premergătoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
450 afișări
Imaginea articolului Petrecere în interiorul stadionului ”Cluj Arena". Poliţia a dat amenzi de 1.000 de lei

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta stadionului „Cluj Arena" este în desfăşurare un eveniment privat, cu participarea unui public numeros, a anunţat duminică Poliţia Cluj.

La scurt timp, la locaţia menţionată s-au deplasat echipaje ale poliţiei, cele sesizate confirmându-se. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 61/1991”, potrivit IPJ.

Poliţiştii au întocmit şi acte premergătoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„În continuare, sunt derulate verificări în vederea stabilirii stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, intervenţia poliţiştilor fiind asigurată prin sistemele portabile de tip body-camera”, adaugă poliţiştii.

Participanţii la petrecere nu au purtat măşti de protecţie, nu au păstrat distanţarea şi erau peste 100 de persoane în spaţiu închis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici