Pfizer confirmă introducerea dozei trei

  • Albert Bourla a confirmat pentru prima dată introducerea dozei 3 de vaccin
  • Eficacitatea serului Pfizer rămâne în continuare de 94%
  • Compania spune va produce 3 miliarde de doze de vaccin la nivel mondial pentru 2021
  • Pfizer lucrează la un medicament oral experimental pentru tratarea Covid-19
20912 afișări
Imaginea articolului Pfizer confirmă introducerea dozei trei

Pfizer confirmă introducerea dozei trei

Restricţiile se relaxează, iar companiile producătoare de vaccin se pregătesc pentru administrarea celei de-a treia doză de vaccin. Compania Pfizer este cea care a oferit primul deadline în ceea ce priveşte administrarea dozei suplimentare.
 
CEO-ul Pfizer a confirmat pentru prima dată că a treia doza va fi făcută între 8 si 12 luni de la administrea celei de a doua. Asta pentru a proteja oamenii de noile mutaţiile de coronavirus apărute.
 
Bourla a explicat că substanţa la care lucrează compania omoară virusul şi este foarte sigură. Compania spune că imunitatea oferită de vaccinul realizat de Pfizer/BioNTech este de cel puţin şase luni. De altfel, pe baza acestor date încurajatoare a fost luată decizia de a elimina obligaţia purtării măştii în SUA.
 
Din punctul de vedere al producţiei, Pfizer intenţionează să producă 3 miliarde de doze de vaccin pentru coronavirus la nivel mondial pentru 2021 şi 4 miliarde de doze în 2022.
 
Ştim deja că UE are semnat un contrat de 1,8 miliarde de doze cu Pfizer.
 
În acelaşi timp, compania are în analiză şi un medicamentul oral experimental pentru tratarea Covid-19 al companiei Pfizer ar putea fi disponibil în curând
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici