Ploieşti: Un panou din polistiren folosit la reabilitarea termică a căzut pe o maşină din cauza vântului

Un panou din polistiren folosit la reabilitarea termică a unui bloc din cartierul Vest din Ploieşti a căzut duminică de la etajul opt şi a avariat o maşină, panoul provocând avarii în cădere şi la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

152 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Un panou din polistiren folosit la reabilitarea termică a căzut pe o maşină din cauza vântului

Ploieşti: Un panou din polistiren folosit la reabilitarea termică a căzut pe o maşină din cauza vântului (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Panoul, care are o lungime de aproximativ şase metri şi o lăţime de aproape un metru, a căzut din cauza vântului peste un autoturism Dacia Logan parcat în apropierea blocului, distrugând plafonul şi luneta maşinii, fără a exista victime.

Şoferul maşinii spune că autoturismul nu este al său, ci este de la firmă.

Un alt locatar a spus că în cădere panoul a zgâriat şi maşina sa, fără a o avaria grav.

De asemenea, în cădere, panoul a dislocat şi materialul de protecţie amplasat pe schelele folosite de muncitori, iar acesta a căzut pe firele electrice, care au luat foc. Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost întreruptă pentru remedierea avariilor.

În ultimele 12 ore, în partea de sud a judeţului Prahova a plouat torenţial, iar în nord, de la Comarnic spre Azuga, a nins fără încetare, în staţiunile de pe Valea Prahovei stratul de zăpadă fiind de aproximativ 30 de centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici