PMP Sibiu a sesizat Poliţia privind distrugerea afişelor de pe panourile electorale

Reprezentanţii organizaţiei judeţene Sibiu a PMP au sesizat Poliţia Locală, miercuri, reclamând că au fost distruse în mod repetat afişele partidului de pe panourile electorale din mai multe zone din oraş.

107 afișări
Imaginea articolului PMP Sibiu a sesizat Poliţia privind distrugerea afişelor de pe panourile electorale

PMP Sibiu a sesizat Poliţia privind distrugerea afişelor de pe panourile electorale (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"De cinci zile, oamenii noştri postează afişe în Guşteriţa (cartier mărginaş din municipiul Sibiu – n.r.) pe panourile oficiale şi cineva le rupe. Zilnic. Curios că şi afişele altor partide sunt rupte, doar ale PDL-ului nu. Am depus la Poliţia Locală Sibiu o sesizare în speranţa reglementării situaţiei. Noi pledăm pentru o campanie electorală cu bun simţ şi respect al legii", afirmă Călin Blaga, preşedintele PMP Sibiu.

Potrivit acestuia, probleme similare, dar nu cu aceeaşi frecvenţă, s-au înregistrat şi la afişajele electorale din alte zone ale oraşului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii locali din subordinea municipalităţii au înregistrat plângerea şi au început verificări.

Conform datelor oferite de reprezentanţii Primăriei Sibiu, prin dispoziţie a primarului Klaus Iohannis au fost desemnate 20 de locuri din oraş pentru afişaj electoral, fiind realizate amenajările corespunzătoare.

De asemenea, oficialii Primăriei Sibiu au precizat că în oraş au fost delimitate 105 secţii de votare pentru cei 143.637 de alegători înscrişi în listele permanente. De asemenea, trei cetăţeni străini cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu au solicitat înscrierea pe liste speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici