Poliţia Capitalei: Peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor în mijloacele de transport GALERIE FOTO

Poliţia Capitalei a anunţat că în ultima săptămână, împreună cu poliţiştii locali, a aplicat peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de protecţie în mijloacele de transport în comun.

997 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: Peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor în mijloacele de transport GALERIE FOTO

Poliţia Capitalei: Peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor în mijloacele de transport

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că a continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecţie împotriva infectării cu COVID-19 în mijloacele de transport în comun.

Amenzile aplicate într-o săptămână ajung la aproape 160.000 de lei.

„Pe parcursul celor 7 zile, în urma verificărilor efectuate, în care au fost implicaţi şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, au fost constatate şi aplicate 1.127 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 158.200 lei”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mască,
amenzi,
poliţia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici