Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe cel care l-a împuşcat pe omul de afaceri croat

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe bărbatul care în 22 noiembrie l-ar fi împuşcat pe omul de afaceri croat, în cartierul Băneasa, şi face public portretul robot al celui căutat - 35-40 de ani, înălţimea 1,75-1,80, ten măsliniu.

85 afișări
Imaginea articolului Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe cel care l-a împuşcat pe omul de afaceri croat

Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe cel care l-a împuşcat pe omul de afaceri croat (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Persoana suspectată de comiterea agresiunii este un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 - 40 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1.75 - 1.80 m, ten închis (măsliniu). La data săvârşirii faptei era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră", arată joi Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Persoanele care pot oferi detali despre bărbatul căutat sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, la numărul unic de urgenţă 112.

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 20.50, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, pe Bulevardul Aerogării, din Sectorul 1, un bărbat de naţionalitate străină ar fi fost împuşcat de către o persoană necunoscută.

Portretul robot al suspectului a fost realizat de poliţiştii Capitalei în seara de 27 noiembrie. De asemenea, specialiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei şi procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au făcut verificări şi au audiat mai multe persoane, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tentativa de omor, precum şi pentru identificarea şi reţinerea suspectului.

Omul de afaceri croat Zlatko Garac a fost împuşcat în seara zilei de 22 noiembrie, când ieşea de la birou, pe Bulevardul Aerogării din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta a intrat atunci, în jurul orei 20.15, într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate, angajaţii benzinăriei sunând la 112.

Bărbatul a fost iniţial transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace, după care familia a decis ca el să fie tratat la o clinică privată din Germania, în condiţiile în care avea această posibilitate prin asigurarea de sănătate de care beneficiază.

Cetăţeanul croat este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor. El are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării. Totodată, el are o maşină înmatriculată în Bosnia-Herţegovina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici