Poliţia Rutieră îşi redimensionează echipajele şi face apel să se ocolească Piaţa Victoriei

Poliţia Rutieră îşi redimensionează echipajele din teren şi face apel la populaţie să ocolească zona Pieţei Victoriei, după ce peste 1.000 de protestatari care participau la mitingul organizat de USL au ajuns în faţa Guvernului, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru.

169 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră îşi redimensionează echipajele şi face apel să se ocolească Piaţa Victoriei

Poliţia Rutieră îşi redimensionează echipajele şi face apel să se ocolească Piaţa Victoriei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a spus că Poliţia Rutieră face apel către toţi participanţii la trafic să ocolească zona Pieţei Victoriei şi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri.

"Ne cerem scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că prin măsurile pe care le vom lua, adaptate la noile condiţii ale protestului, vom diminua cât mai mult disconfortul. Facem apel la responsabilitate civică din partea celor care organizează manifestaţii publice şi le reamintim că legea prevede clar limitele în care astfel de adunări publice se pot desfăşura", a mai spus Marius Militaru.

Piaţa Victoriei este blocată, după ce mai mulţi participanţi la mitingul USL au ajuns în faţa Guvernului, aceştia urmând să fie amendaţi întrucât trebuiau să protesteze în zona Muzeului Ţăranului Român, a declarat Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici