Poliţist internat în spital, după ce a fost lovit de o maşină: Şoferul spune că nu l-a văzut din cauza oboselii

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj este internat în spital după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost lovit cu maşina şi luat pe capotă de un şofer pe care a vrut să-l oprească, la audieri şoferul declarând că din cauza oboselii nu l-a observat pe poliţist.

292 afișări
Imaginea articolului Poliţist internat în spital, după ce a fost lovit de o maşină: Şoferul spune că nu l-a văzut din cauza oboselii

Poliţist internat în spital, după ce a fost lovit de o maşină: Şoferul spune că nu l-a văzut din cauza oboselii

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Camelia Barbu, un poliţist în vârstă de 42 de ani, care lucrează la Poliţia oraşului Filiaşi, este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă din Craiova, după ce a fost lovit de o maşină pe care a vrut să o oprească în trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 0.30, când poliţistul, care se afla în timpul serviciului şi era echipat regulamentar, a dat semnal de oprire unui autovehicul care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Craiova, dar a fost luat pe capota maşinii.

Imediat după accident, şoferul pe care poliţistul a intenţionat să-l tragă pe dreapta a oprit.

Colegii poliţistului l-au identificat pe acesta, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din localitatea Piatra Olt, judeţul Olt.

Bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului şi le-a declarat poliţiştilor că, din cauza oboselii, nu l-a observat pe poliţistul care i-a făcut semn să oprească, în prezent fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţistul rănit este în afara oricărui pericol. Acesta este în continuare în spital, însă este conştient, iar starea sa este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici