Poliţist luat pe capota maşinii de către un taximetrist care a refuzat să oprească

Un poliţist local a fost lovit cu maşina intenţionat de un taximetrist, în centrul Craiovei, după ce agentul i-a făcut semne şoferului să oprească, iar acesta a refuzat.

298 afișări
Imaginea articolului Poliţist luat pe capota maşinii de către un taximetrist care a refuzat să oprească

Poliţist luat pe capota maşinii de către un taximetrist care a refuzat să oprească (Imagine: Alexandru Solomon/Medifax Foto)

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 12.30, în centrul Craiovei, după ce un poliţist local i-a făcut semne unui taximetrist să oprească, iar acesta a refuzat.

În zonă, maşinile circulau în coloană, astfel că taximetristul s-a aşezat la coada de maşini. Poliţistul s-a aşezat în faţa autoturismului pentru a-l forţa pe şofer să rămână pe loc, cei doi s-au certat, iar taximetristul l-a luat pe capota maşinii pe agentul de la Poliţia locală.

Martor la incident a fost administratorul public al Primăriei Craiova, Gheorghe Nedelescu.

"Eu am văzut cum l-a luat efectiv pe capotă pe poliţistul local. Din fericire, acesta este bine şi nu a fost necesară transportarea sa la spital. Un şofer şi cu un alt poliţist local l-au scos cu forţa din maşină pe taximetrist şi l-au încătuşat. L-am dat pe mâna organelor competene şi să sperăm că va fi pedepsit", a declarat Gheorghe Nedelescu.

Taximetristul urmează să fie audiat şi va fi cercetat pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici