Poliţişti români şi greci, în misiuni de patrulare în staţiunea bulgară de schi Bansko pentru siguranţa turiştilor

Ofiţeri de poliţie din România şi Grecia vor efectua în această iarnă misiuni de patrulare la Bansko, cea mai mare staţiune de schi bulgară, anunţă Ministerul bulgar de Interne, relatează Foocus News în pagina electronică.

177 afișări
Imaginea articolului Poliţişti români şi greci, în misiuni de patrulare în staţiunea bulgară de schi Bansko pentru siguranţa turiştilor

Poliţişti români şi greci, în misiuni de patrulare în staţiunea bulgară de schi Bansko pentru siguranţa turiştilor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii români şi greci vor colabora cu colegii lor bulgari în cadrul acestor misiuni, potrivit ministerului.

Ofiţeri de poliţie din cele două ţări vecine ajută de mai mulţi ani forţele bulgare să asigure siguranţa turiştilor la Bansko.

Ministerul bulgar urma să detalieze programul activităţilor şi mecanismul de cooperare marţi, într-o conferinţă de presă, în staţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici