Poliţiştii au confiscat într-o săptămână fructe, legume şi haine de 8.000 de lei de la comercianţii de pe litoral şi au dat amenzi de peste 100.000 lei

Poliţiştii au confiscat, în săptămâna 7 - 13 august, fructe, legume, băuturi şi produse textile de peste 8.000 de lei de la unităţile economice turistice de pe litoral şi au dat amenzi care depăşesc 100.000 lei. Un hotel din Mamaia a fost amendat cu 3.000 de lei pentru mai multe nereguli.

180 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au confiscat într-o săptămână fructe, legume şi haine de 8.000 de lei de la comercianţii de pe litoral şi au dat amenzi de peste 100.000 lei

Poliţiştii au confiscat într-o săptămână fructe, legume şi haine de 8.000 de lei de la comercianţii de pe litoral şi au dat amenzi de peste 100.000 lei

Potrivit IPJ Constanţa, în perioada 7- 13 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Constanţa, acţionând în baza planului de măsuri Litoral 2017, au făcut controale la unităţile economice turistice de pe raza judeţului Constanţa.

Astfel, au fost verificate 27 de societăţi comerciale, dintre care 12 unităţi turistice cu locuri de cazare.

Au fost aplicate un număr total de 24 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 100.000 lei, totodată fiind confiscate diverse mărfuri - fructe şi legume, produse textile şi băuturi spirtoase , în valoare totală de 8.334 lei.

De asemenea, au fost constatate cinci infracţiuni privind contrabanda, dreptul de autor şi drepturile conexe, fiind demarate cercetările în vederea stabilirii vinovăţiei făptuitorilor.

În 12 august, echipe mixte formate din ofiţerii de poliţie din cadrul SICE, reprezentanţi ai DSVSA Constanţa şi ai Comisariatul Judeţean de Protecţie a Consumatorului Constanţa au verificat un hotel din staţiunea Mamaia şi au constatat mai multe nereguli. Hotelul a primit o amendă de 3.000 lei .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici