Poliţiştii au confiscat trei kilograme de heroină. De unde provenea marfa?

  • Poliţiştii BCCO Bucureşti au confiscat peste 3 kilograme de heroină adusă din Turcia
  • Au fost reţinut patru persoane, într-un dosar care vizează traficul internaţional de droguri de mare risc
174 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au confiscat trei kilograme de heroină. De unde provenea marfa?

Poliţiştii au confiscat trei kilograme de heroină. De unde provenea marfa?

Poliţiştii BCCO Bucureşti au confiscat peste 3 kilograme de heroină adusă din Turcia şi au reţinut patru persoane, într-un dosar care vizează traficul internaţional de droguri de mare risc.
 
Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT, au prins un grup infracţional, care procura şi transporta, din Turcia, cantităţi importante de heroină care era distribuită în Bucureşti.
 
Poliţiştii au prins în flagrant delict, în zona punctului de trecere a frontierei Ostrov, un bărbat de 45 de ani, imediat după ce ar fi intrat în ţară, la volanul unui autocamion, care avea ascunse, printre mărfuri, 3 kilograme de heroină. „Drogurile ar fi fost procurate din Turcia şi ar fi fost transportate pe ruta Turcia- Bulgaria - România. Ansamblul rutier a fost indisponibilizat”, au transmis poliţiştii.
 
Poliţiştii au mai prins în flagrant delict, miercuri, în sectorul 1 din Bucureşti, doi bărbaţi, de 39 şi 43 de ani, imediat după ce ar fi preluat coletele, din Vama Chitila. „Asupra celor doi s-au găsit şi ridicat pentru cercetări 7.730 de euro, 630 de lei, 129 de dolari şi 35 de lire sterline. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, cu care aceştia s-au deplasat la locul tranzacţiei”, se mai arată în comunicat.
 
Tot miercuri, poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare în Bucureşti, în urma cărora au ridicat aproximativ 350 de grame de heroină, 6.586 de euro, 61.050 de lei, două cântare electronice de precizie, 10 telefoane mobile, 10 cartele sim şi mai multe înscrisuri şi bunuri.
 
La audieri au fost conduse 6 persoane, iar faţă de 4 dintre acestea procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările în acest caz continuă pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internaţional de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici