Poliţiştii din Sibiu caută un copil fugit de la un centru de plasament

Poliţiştii din Sibiu caută un copil de 14 ani care a fugit de luni de la un centru de plasament.

206 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Sibiu caută un copil fugit de la un centru de plasament

Poliţiştii din Sibiu caută un copil fugit de la un centru de plasament

Poliţiştii sibieni anunţă că sunt în căutarea unui copil de 14 ani a cărui plecare dintr-un centru de plasament a fost sesizată luni seara.

O angajată a Centrului de Plasament Orlat a sesizat Poliţia că un băiat de 14 ani a plecat din centr şi nu a mai revenit.

Băiatul are o înălţime de 1,60 m, greutate 55 kg, ochi verzi, păr şaten, tuns scurt cu breton lung, faţă ovală. Când a plecat din centru purta o geacă de culoare gri, blugi de culoare închisă, adidaşi de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră, maiou verde şi adidaşi negri.

Cei care au informaţii despre băiat sunt rugaţi să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici