Poliţiştii locali de sector ar putea fi implicaţi în ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

  • PMB a pus în dezbatere publică un proiect pentru modificarea hotărârii privind ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice din Capitală.
  • Astfel, şi poliţiştii locali de sector ar putea să constate contravenţiile şi să dispună ridicarea maşinilor.
407 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii locali de sector ar putea fi implicaţi în ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Poliţiştii locali de sector ar putea fi implicaţi în ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

„Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor principale din prezentul regulament, precum şi dispunerea măsurii tehnico-administrative de ridicare se fac de către poliţiştii rutieri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti sau Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, de poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a municipiului Bucureşţi, precum şi de către poliţiştii locali ai sectorelor 1-6”, este modificarea pusă în dezbatere publică.

Propunerea este făcută de consilierul general USR Nicorel Nicorescu.

„Având în vedere că marile bulevarde se află în administrarea PMB, dar Poliţia Locală de sector tranzitează în desfăşurarea activităţilor zilnice aceste zone, se pot implica direct în supravegherea parcărilor ilegale din zonele de supraveghere/administrare. (...) Ne dorin ca şoferii să respecte legislaţia actuală, iar aceştia să folosească exclusiv parcările legale”, se menţionează în expunerea de motive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici