Poliţiştii suceveni învaţă tehnicile de intervenţie ale poliţiştilor americani

Şase poliţişti americani, specialişti în intervenţie rapidă, în domeniul pirotehnic, investigaţii criminale, comunicaţii şi informatică, îi învaţă pe poliţiştii suceveni tehnicile de acţiune aplicate în Statele Unite ale Americii.

6 afișări

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava vor face, timp de o săptămână, schimb de experienţă cu şase poliţişti americani din statul Florida, care au sosit, luni, în România, la invitaţia conducerii Poliţiei sucevene.

Poliţiştii americani sunt specializaţi în investigaţii criminale, informatică şi comunicaţii, SWAT, în domeniul pirotehnic şi în patrule stradale.

Pe parcursul acestei săptămâni, se va desfăşura un schimb de experienţă interactiv, în care poliţiştii americani vor prezenta modul şi tehnicile de acţiune din SUA şi vor fi abordate aspecte legate de modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către poliţiştii din România şi America.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici