Ponta după Raliul Iaşiului: Ne-am răsturnat de câteva ori cu maşina, dar nu am păţit absolut nimic

Purtătorul de cuvânt al Raliului Iaşiului, Florin Briaur, a declarat, vineri seară, că maşina în care liderul PSD, Victor Ponta, era copilot s-a răsturnat într-un viraj, însă atât acesta, cât şi pilotul Edwin Keleti nu au fost răniţi, cei doi ieşind singuri din autoturism.

100 afișări
Imaginea articolului Ponta după Raliul Iaşiului: Ne-am răsturnat de câteva ori cu maşina, dar nu am păţit absolut nimic

Ponta după Raliul Iaşiului: Ne-am răsturnat de câteva ori cu maşina, dar nu am păţit absolut nimic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Florin Briaur a precizat că incidentul s-a petrecut în localitatea Cioca-Boca, de lângă municipiul Iaşi.

"Nu s-a întâmplat absolut nimic. Maşina a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Nu a fost nici o problemă. Atât pilotul Keleti, cât şi Ponta au scăpat fără niciun fel de răni în urma incidentului", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Raliului Iaşiului, Florin Briaur.

La rândul său, Victor Ponta a declarat unui post local de televiziune că incidentul s-a petrecut într-o curbă, unde maşina s-a răsturnat de mai multe ori.

"Mă simt foarte bine, nu am păţit absolut nimic. Incidentul s-a produs într-o curbă, din vina noastră. La un viraj ne-am răsturnat de câteva ori şi am ajuns în şanţ", a spus Victor Ponta.

El a adăugat că în urma accidentului a decis să plece vineri seară spre Bucureşti, deşi iniţial hotărâse să rămână şi sâmbătă la Iaşi.

"Mi-am schimbat planurile. Plec în seara asta (vineri seară - n.r.) spre Bucureşti, şi nu mâine (sâmbătă - n.r.), cum programasem iniţial", a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta a participat, vineri după-amiază, la Raliul Iaşiului, fiind copilot, iar la un moment dat, în timpul cursei, maşina în care se afla acesta a derapat şi a ieşit în decor, unde s-a răsturnat.

Victor Ponta este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet şi raliuri.

În 2008, Ponta a fost campion naţional de raliuri, la Cupa Dacia Ursus, în echipaj cu Edwin Keleti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici