Ponta îl asigură pe Oprescu de sprijin în CGMB şi achitarea datoriilor pentru Arena Naţională

Liderul USL, premierul Victor Ponta l-a asigurat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, că se va implica pentru ca acesta să beneficieze de sprijin în Consiliul General şi a precizat că speră ca anul viitor să fie achitată cea mai mare parte din datoria pentru Arena Naţională.

104 afișări
Imaginea articolului Ponta îl asigură pe Oprescu de sprijin în CGMB şi achitarea datoriilor pentru Arena Naţională

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful Guvernului a inspectat, luni, împreună cu primarul general, şantierul de construcţie privind străpungerea străzii Doamna Ghica-Bulevardul Chişinău, ocazie cu care l-a asigurat pe acesta că va beneficia de sprijinul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

"Dacă are şi Consiliul General, lucrurile se mişcă mai bine", a spus Ponta, precizând că se va asigura ca primarul să beneficieze de acest sprijin.

Ponta a adăugat că speră ca anul viitor să fie plătită cea mai mare parte a datoriilor pentru construcţia Arenei Naţionale, precizând că achitarea datoriilor reprezintă inclusiv un angajament al guvernelor anterioare. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici