Ponta îl felicită pe Duşa pentru organizarea paradei militare din Bucureşti

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, pe ministrul Apărării, Mircea Duşa, pentru organizarea paradei militare din Bucureşti, prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale.

225 afișări
Imaginea articolului Ponta îl felicită pe Duşa pentru organizarea paradei militare din Bucureşti

Ponta îl felicită pe Duşa pentru organizarea paradei militare din Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care, în Bucureşti sau în restul ţării, încep sigur cu ministrul Duşa. Felicitări pentru organizarea de la Bucureşti! Dar, din informaţiile pe care le am, în toată ţara a fost un moment într-adevăr deosebit. Începem să avem din nou încredere că România nu-i chiar aşa, ultima din coadă, şi că putem să fim mândri de ţară şi să avem încredere pentru viitor", a spus Ponta.

Piaţa Arcului de Triumf a fost animată, duminică, de Ziua Naţională, de o fastuoasă paradă militară la care au asistat mii de persoane, multe dintre acestea, deopotrivă demnitari şi oameni obişnuiţi, venind împreună cu copiii lor, care s-au arătat cei mai încântaţi de spectacol.

La parada de Ziua Naţională au defilat peste 2.000 de militari români, dar şi, în premieră, peste o sută de militari din Franţa, Polonia, Turcia şi SUA. Pe sub Arcul de Triumf au trecut şi peste 200 de vehicule militare, iar 35 de aeronave au survolat piaţa.

Preşedintele Traian Băsescu a asistat la eveniment alături de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, în vreme ce, la câţiva metri, premierul Victor Ponta şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-au "flancat" pe principele Nicolae, reprezentant al Casei Regale la paradă.

Acelaşi grup a fost preferat şi de ministrul Apărării, Mircea Duşă, de liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, de vicepremierul Gabriel Oprea şi preşedintele PC, Daniel Constantin.

Singurul moment în care Traian Băsescu şi Victor Ponta s-au întâlnit a fost, la finalul depunerii de coroane în numele Guvernului, când premierul s-a îndreptat spre preşedintele Republicii Moldova şi a dat mâna cu acesta şi cu preşedintele României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici