Ponta, încântat de prezentările unor specialişti străini la Mioveni: Postul de la Educaţie e liber

Premierul Victor Ponta s-a arătat încântat, joi după-amiază, de lucrările prezentate în limba română la Conferinţa Internaţională "Nuclear 2012", la Mioveni, judeţul Argeş, de către doi specialişti, un canadian şi un italian, spunându-le acestora că postul de la Ministerul Educaţiei e încă liber.

302 afișări
Imaginea articolului Ponta, încântat de prezentările unor specialişti străini la Mioveni: Postul de la Educaţie e liber

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta s-a aflat, joi, la Institutul de Cercetare Nucleară de la Mioveni, din judeţul Argeş, unde un canadian şi un italian au avut prezentări în limba română.

"Vă daţi seama, eu eram obişnuit să vin aici şi să critic Guvernul, lucru pe care, de data asta, nu mai pot să-l fac. Oricum, am apreciat ambii parteneri cum s-au exprimat în limba română. Să ştiţi că funcţia de la Ministerul Educaţiei e încă liberă! Iar eu nu mă mai risc, poate totuşi un canadian sau un italian au şanse mai mari", a declarat Victor Ponta.

La un moment dat, în sală a sunat un telefon mobil al unui participant la conferinţă, iar premierul a replicat zâmbind: "Dacă nu e pe energie nucleară, vă rog să-l opriţi". Acesta s-a conformat, iar premierul Ponta i-a mulţumit.

Primul-ministru a participat, joi, la Conferinţa Internaţională "Nuclear 2012", găzduită de ICN Mioveni, unde a prezentat o lucrare cu tema "Strategia pro­ducerii energiei nucleare, în context naţional şi internaţional, iar ulterior premierul a ajuns la Uzina Dacia de la Mioveni, unde a vizitat linia de montaj, luând act de problemele şi doleanţele ridicate de directorul general al uzinelor, Jerome Olive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici