Ponta: Majoritatea opozanţilor proiectului Roşia Montană sunt de bună-credinţă, dar sunt şi interese

Premierul Ponta a declarat că majoritatea celor care protestează faţă de proiectul minier Roşia Montană sunt de bună-credinţă, dar, potrivit informaţiilor "structurilor specializate", există şi interese împotriva dezvoltării proiectelor economice în România şi finanţări pentru diverse manifestări.

285 afișări
Imaginea articolului Ponta: Majoritatea opozanţilor proiectului Roşia Montană sunt de bună-credinţă, dar sunt şi interese

Ponta: Majoritatea opozanţilor proiectului Roşia Montană sunt de bună-credinţă, dar sunt şi interese (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Eu cred că cei mai mulţi, majoritatea covârşitoare a celor care sunt împotriva proiectului Roşia Montană, o fac din convingere şi o fac din bună-credinţă şi o fac pe baza informaţiilor, a credinţei lor. În acelaşi timp există şi deţin ca prim-ministru, cum deţin şi alţii, şi (informaţii despre - n.r.) interese care s-au pliat acestui sentiment, (informaţii - n.r.) de la structurile specializate ale acestui stat despre interese împotriva dezvoltării proiectelor economice în România, despre finanţări care există pentru diverse manifestări", a declarat, luni, prim-ministrul Ponta la TVR.

El a adăugat că presa a prezentat documente care susţin aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici