Ponta: România are alocat un miliard de euro pentru Delta Dunării, în bugetul 2014-2020 al UE

România are alocat în bugetul 2014-2020 al Uniunii Europene un miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, păstrarea biodiversităţii şi dezvoltarea turismului în Delta Dunării, a anunţat premierul Victor Ponta, joi, în discursul susţinut la deschiderea Târgului de turism.

460 afișări
Imaginea articolului Ponta: România are alocat un miliard de euro pentru Delta Dunării, în bugetul 2014-2020 al UE

Ponta: România are alocat un miliard de euro pentru Delta Dunării, în bugetul 2014-2020 al UE (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am - şi recunosc - un proiect special pentru ceea ce consider una dintre cele mai mari comori, nu doar ale României, ci ale lumii: Delta Dunării. În alocarea bugetară 2014-2020 pentru România, un miliard de euro este prevăzut pentru zona Deltei Dunării. Să dea Dumnezeu ca toţi cei care sunt beneficiari, publici şi privaţi, să cheltuie acel miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru păstrarea biodiversităţii şi dezvoltarea turismului în Delta Dunării", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta şi comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, au avut o întâlnire, joi, la Palatul Victoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici