Porturile constănţene sunt închise din cauza ceţii

Porturile maritime constănţene au fost închise, vineri dimineaţă, din cauza vizibilităţii scăzute, în condiţii de ceaţă.

12 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene sunt închise din cauza ceţii

Porturile constănţene sunt închise din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, operaţiunile portuare şi manevrele navelor au fost sistate, în jurul orei 06.00, în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial şi Midia, din cauza vizibilităţii scăzute, de sub o jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă densă.

Tot din acelaşi motiv a fost oprit şi tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Căpitănia Zonală Constanţa a anunţat că toate manevrele şi operaţiunile portuare vor fi reluate după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici