Porturile din Constanţa au fost închise din cauza ceţii

Ceaţa densă a dus la închiderea porturilor Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea, luni, anunţă centrul Infotrafic.

188 afișări
Imaginea articolului Porturile din Constanţa au fost închise din cauza ceţii

Porturile din Constanţa au fost închise din cauza ceţii

În urma avertizărilor meteorologice, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea sunt închise, luni, de la ora 09.45, principala cauză fiind ceaţa densă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Precipitaţiile sub formă de ninsoare şi vântul puternic revin, începând de luni seară, în Banat,Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, cu intensitate mare în partea de sud, în judeţele din Lunca Dunării, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Meteorologii au emis un nou cod galben de ninsori începând cu luni seara pentru judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Constanţa.

Judeţul Constanţa a fost afectat şi săptămână trecută de avertizarea cod roşu de ninsori care a dus la blocarea drumurilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici