Poşta Română lansează stagii de practică. Elevii vor fi şcoliţi să devină agenţi vamali

Elevii care vor să devină agenţi vamali pot face cursuri în baza unui parteneriat între Compania Naţională Poşta Română şi Şcoala Postliceală „Fundaţia Ecologică Green” (FEG) Bucureşti.

2338 afișări
Imaginea articolului Poşta Română lansează stagii de practică. Elevii vor fi şcoliţi să devină agenţi vamali

Poşta Română lansează stagii de practică. Elevii vor fi şcoliţi să devină agenţi vamali

Elevii care participă la aceste cursuri vor avea posibilitatea să efectueze stagii de practică în cadrul Departamentului Poşta Internaţională - Serviciul Relaţii cu vama şi declaranţi vamali.

Poşta Română vine, astfel, în sprijinul elevilor din anii I şi II ai Şcolii Postliceale FEG care vor avea ocazia să cunoască modul în care se desfăşoară activităţile de reprezentare în vamă, la nivelul Poştei Române, precum şi cadrul legal care guvernează activitatea declaranţilor vamali. Totodată, elevii se vor familiariza cu schimbările care urmează a fi implementate începând cu 1 iulie 2021, atunci când se va elimina pragul de scutire de TVA.

Potrivit unui comunicat transmis vineri, de Poşta Română, sesiunile de practică vor dura două luni şi vor fi organizate în grupuri de câte trei persoane, astfel încât să fie asigurate toate normele în vigoare de respectare a distanţării sociale.

„Ne bucurăm că le putem oferi posibilitatea acestor elevi de a participa la un stagiu de practică. Poate fi o experienţă valoroasă în programul lor de pregătire, atât pentru dezvoltarea competenţelor, cât şi pentru adaptarea mai eficientă la un loc de muncă viitor”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici