Solidaritate  Poveste în versuri, ghid de supravieţuire pentru mămici cu copii mici a unei actriţe a Teatrului Naţional

  • Ramona Dumitrean a scris într-o zi versurile la ”Poveste mică pentru copilă mare”
  • Actriţa împărtăşeşte din experienţa proprie, petrecută împreună cu fetiţa sa de trei ani şi jumătate
  • Povestea vine în sprijinul altor mămici cu copii mici care stau acasă
293 afișări
Imaginea articolului Poveste în versuri, ghid de supravieţuire pentru mămici cu copii mici a unei actriţe a Teatrului Naţional

Poveste în versuri, ghid de supravieţuire pentru mămici cu copii mici a unei actriţe a Teatrului Naţional

Cum se descurcă şi ce fac mămicile cu copii mici acasă în perioada COVID? Actriţa Ramona Dumitrean, de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, îţi arată cum îşi petrece fiecare zi din izolarea la domiciliu împreună cu fiica sa în vârstă de trei ani şi jumătate.

Ea vine în sprijinul celorlalte mămici din România pentru care a scris, într-o singură zi, o poveste în versuri, inspirată din experienţa sa proprie, şi le învaţă cum să se descurce.

Ramona Dumitrean – actriţă Teatrul Naţional Cluj-Napoca: Salutare dragi mămici, în această perioadă ingrată, de izolare la domiciliu, am conceput pentru dumneavoastră un ghid de supravieţuire alături de monstruleţii din viaţa fiecăreia. Am născut dintr-o suflare o poveste versificată care, sper eu, să vă inspire.

Povestea în versuri are rime şi este pe înţelesul tuturor copiilor.

Foto: captură Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici