Prahova: Agenţi de pază de la o fabrică de ţigări, suspectaţi de furt

Patru angajaţi ai unei firme care asigură paza fabricii din Ploieşti a unui producător de ţigări au fost ridicaţi de Poliţie şi duşi la audieri, joi, fiind acuzaţi că au sustras sau au ajutat angajaţi ai societăţii să fure diverse bunuri din fabrică.

293 afișări
Imaginea articolului Prahova: Agenţi de pază de la o fabrică de ţigări, suspectaţi de furt

Prahova: Agenţi de pază de la o fabrică de ţigări, suspectaţi de furt (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au făcut, joi, mai multe descinderi şi au ridicat şi dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, patru persoane, angajate ale unei firme private, care sunt învinuite de infracţiuni de corupţie, anunţă Poliţia Prahova într-un comunicat de presă.

Conform unor surse apropiate anchetei, este vorba despre patru dintre angajaţii care asigură paza fabricii din Ploieşti a unui producător de ţigarete.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că cei patru i-au ajutat pe mai mulţi angajaţi ai companiei să sustragă din incinta fabricii diverse bunuri, iar pentru a facilita comiterea acestor infracţiuni au primit diverse sume de bani sau o parte din bunurile furate.

Astfel, suspecţii din acest dosar sunt cercetaţi pentru infracţiuni precum furt, complicitate la furt, luare de mită sau dare de mită. La ora transmiterii acestei ştiri, cei patru suspecţi se află la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, unde sunt audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici