Prahova: Focuri de armă pentru prinderea a doi bărbaţi condamnaţi care erau duşi la penitenciar

Doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor au încercat să evadeze, miercuri, în timp ce erau transferaţi din arestul Poliţiei Prahova la Penitenciarul Mărgineni, ei fiind prinşi după ce poliţişti au tras focuri de armă.

63 afișări
Imaginea articolului Prahova: Focuri de armă pentru prinderea a doi bărbaţi condamnaţi care erau duşi la penitenciar

Prahova: Focuri de armă pentru prinderea a doi bărbaţi condamnaţi care erau duşi la penitenciar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor au încercat să evadeze, miercuri, în timp ce erau transferaţi din arestul IPJ Prahova la Penitenciarul Mărgineni, unde aceştia urmează să execute pedepsele privative de libertate.

Cei doi făceau parte dintr-un lot pe patru persoane care urmau să fie transportate cu o dubă a Poliţiei la Penitenciarul Mărgineni.

În momentul în care aceştia erau duşi la dubă, cei doi au reuşit să fugă aproximativ 200 - 250 de metri, însă s-au oprit după ce poliţiştii au tras focuri de armă.

Ei au fost prinşi şi reîncarceraţi, pe numele lor fiind deschise dosare penale în urma tentativei de a evada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici