Prahova: Un rănit după ce un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 pasageri, pe DN1 A

O persoană a fost rănită, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN1 A, în judeţul Prahova, după ce un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 pasageri, traficul rutier în zonă desfăşurându-se alternativ, pe o singură bandă.

149 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un rănit după ce un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 pasageri, pe DN1 A

Prahova: Un rănit după ce un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 pasageri, pe DN1 A (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc în localitatea Boldeşti Scăieni.

Primele informaţii arată că TIR-ul, care se deplasa dinspre Braşov spre Ploieşti, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz în care se aflau 16 persoane şi care circula regulamentar.

În urma impactului, un pasager din microbuz a fost rănit, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

Poliţia efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN1 A în zona accidentului se desfăşoară cu restricţii, alternativ, pe o singură bandă a drumului, fiind dirijată de poliţişti.

DN1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este circulat în special de autovehiculele de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN1, pe Valea Prahovei, în cursul săptămânii pe timp de zi şi în weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici