Pregătiri de sărbători. Locuitorii din Râşnov sunt invitaţi să împodobească brazii de pe străzile oraşului

  • Locuitorii din Râşnov sunt invitaţi de Primărie să împodobească brazii de pe străzile oraşului.
  • Municipalitatea va asigura luminile de sărbători şi va premia cel mai frumos brad de Crăciun.
512 afișări
Imaginea articolului Pregătiri de sărbători. Locuitorii din Râşnov sunt invitaţi să împodobească brazii de pe străzile oraşului

Pregătiri de sărbători. Locuitorii din Râşnov sunt invitaţi să împodobească brazii de pe străzile oraşului

Primăria Râşnov va amplasa câte un brad în fiecare cartier al oraşului. Brazii vor fi montaţi în perioada următoare, iar primăria îi invită pe locuitori să îi împodobească. La final, cel mai frumos brad va fi premiat de municipalitate.

„Locuitorii cartierelor sunt invitaţi să împodobească brăduţii amplasaţi pe domeniul public. Cel mai frumos brad de Crăciun va fi premiat de către autorităţile locale. Zilele acestea se va finaliza montarea pomilor şi instalarea luminiţelor de sărbătoare. Din weekend locuitorii cartierelor se vor putea organiza pentru împodobirea brazilor de Crăciun”, este mesajul de pe Facebook al Primăriei Râşnov.

Termenul limită pentru împodobirea brazilor este 20 decembrie, iar pe 22 decembrie cel mai frumos brad va fi premiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici