Premieră la Facultatea de Drept. 49 de studenţi sunt suspecţi de fraudă

  • 49 de studenţi din anul I al Facultăţii de Drept din Bucureşti sunt propuşi pentru exmatriculare pentru că au fraudat mai multe examene.
  • Decanul facultăţii, Răzvan Dincă, a spus că este o premieră pentru Facultatea de Drept.
  • Propunerea exmatriculării celor 49 de studenţi vine în urma unui alt scandal de la Facultatea de Drept, care a avut loc săptămâna trecută.
4242 afișări
Imaginea articolului Premieră la Facultatea de Drept. 49 de studenţi sunt suspecţi de fraudă

49 de studenţi din anul I al Facultăţii de Drept din Bucureşti sunt propuşi pentru exmatriculare pentru că au fraudat mai multe examene, conform Edupedu.ro. Studenţii ”colaborau” pe whatsapp şi împărtăşeau metode practice pentru a copia la examene.

Decanul facultăţii, Răzvan Dincă, a spus că este o premieră pentru Facultatea de Drept. În opinia sa, ”este şocant să constatăm un asemenea fenomen, e cu totul contrariant pentru principiile pe care ar trebui să le insuflăm viitorilor magistraţi, avocaţi, jurişti, profesionişti ai dreptului, să descoperim în stadiul formării lor iniţiale o asemenea încălcare a acestor principii”.

Studenţii vizaţi comunicau pe două grupuri de whatsapp şi rezolvau împreună subiectele examenelor şi făceau schimburi de filmuleţe în care îşi explicau unii altora metode practice de copiere şi cum să îşi aşeze telefoanele astfel încât să poată copia.

Propunerea exmatriculării celor 49 de studenţi vine în urma unui alt scandal de la Facultatea de Drept. Săptămâna trecută, conducerea Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti a anulat un examen online susţinut simultan de 770 de studenţi şi a început o anchetă disciplinară faţă de profesoara Simona Cristea, care a organizat examenul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici