Premierul Florin Cîţu a anunţat când va începe programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

  • Programarea pentru vaccinarea cu serul de la AstraZeneca începe din data de 10 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu.
  • Cîţu a spus că în acest caz nu se va păstra rapelul, acesta urmând să fie administrat peste două luni.
694 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu a anunţat când va începe programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

Foto: Profimedia

Florin Cîţu a spus că România începe, de miercuri, programările pentru vaccinare cu serul de la AstraZeneca.

Începem de pe 10 (februarie – n.r.) programările pentru AstraZeneca. Vom face prima vaccinare, nu vom păstra rapelul. Rapelul la AstraZeneca este peste două luni de zile, deci încă 800.000 de persoane pot fi programate”, a spus Cîţu.

Întrebat despre problemele apărute în campania de vaccinare, premierul a spus că nu vede o problemă, cât timp România se menţine pe locul 14 în lume în ceea ce priveşte vaccinarea.

„Astăzi am văzut un top făcut de cei de la Bloomberg. România se menţine la nivel global pe locul 14 în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Eu zic că campania de vaccinare merge foarte bine şi bineînţeles că sunt probleme pe termen scurt, dar nu depind de noi”, a mai spus Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici