Preot din Timiş, amendat după ce a organizat o slujbă cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timişeană Bethausen a primit o amendă de 300 de lei, pentru că a organizat, duminică, în biserică, o slujbă cu 40 de persoane.

3335 afișări
Imaginea articolului Preot din Timiş, amendat după ce a organizat o slujbă cu 40 de persoane

Preot din Timiş, amendat după ce a organizat o slujbă cu 40 de persoane

Poliţiştii din Timiş s-au sesizat din oficiu după ce au aflat că la biserica din localitatea Bethausen are loc o slujbă religioasă la care participă aproximativ 40 de persoane.

„Din verificările efectuate s-a constatat că organizatorul slujbei este un bărbat în vârstă de 39 de ani”, anunţă Poliţia Timiş.

Credincioşi prezenţi la slijbă au fost informaţi că sunt obligaţi să respecte Ordonanţei Militară cu privire la adunările publice şi li s-a cerut să iasă imediat din biserică, iar organizatorul a primit o sancţiune.

Surse locale spun că amenda e de 300 de lei, iar cel amendat este preotul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici