Preşedintele unei secţii de votare din Giurgiu a fost lovit de o maşină şi a ajuns la spital

Preşedintele unei secţii de votare din localitatea Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla pe trotuar, alături de el fiind rănit un alt bărbat care îl însoţea.

124 afișări
Imaginea articolului Preşedintele unei secţii de votare din Giurgiu a fost lovit de o maşină şi a ajuns la spital

Preşedintele unei secţii de votare din Giurgiu a fost lovit de o maşină şi a ajuns la spital

Accidentul rutier s-a petrecut pe Drumul Naţional 6, în localitatea Valea Plopilor din judeţul Giurgiu, în jurul orei 13.00, preşedintele secţiei de votare din localitatea şi un alt bărbat fiind loviţi de un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

"Accidentul rutier a fost anunţat la ora 13.21 prin numărul de urgenţă 112. Un conducător auto, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 6, în localitatea Valea Plopilor, a părăsit partea carosabilă şi a accidentat două persoane care se aflau pe trotuar. Cele două persoane lovite au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Municipal din Capitală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a fost însoţit pentru recoltarea de probe biologice. La nivelul Serviciului Rutier Giurgiu a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală ", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, agent şef Constantin Vasilache, pentru agenţia MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a declarat că şoferul care a produs accidentul a refuzat transportul la spital pentru îngrijiri medicale şi că "procesul electoral a fost întrerupt pentru puţin timp", până ce preşedintele secţiei a fost înlocuit.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici