Preţul mobilei intră la apă! Reduceri chiar şi de 70%!

Vă gândiţi să vă schimbaţi mobila sau să închiriaţi ceva nemobilat, mai ieftin? Vestea bună este că şi magazinele de mobilă au intrat în febra reducerilor. O mână de ajutor mai primiţi şi de la Fisc, care execută silit mobilierul mai multor companii din diverse colţuri ale ţării!

512 afișări
Imaginea articolului Preţul mobilei intră la apă! Reduceri chiar şi de 70%!

Preţul mobilei intră la apă! Reduceri chiar şi de 70%! (Imagine: Mediafax Foto)

kika afişează reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse, iar între 16 şi 18 iulie plănuieşte să dea lovitura cu promoţii de până la 70%.

Casa Rusu te imbie cu gratuităţi. Mai exact, între 9 iulie şi 14 august, poţi primi cadou o măsuţă sau chiar un pat. Depinde ce achiziţionezi!

Neoset are discounturi de 25% la camerele pentru copii şi tineret. Oferta este limitată în timp. A început pe 3 iulie şi se termină pe 25.

Citeşte mai multe despre ofertele magazinelor de mobilă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici